SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

Ook in de najaar schijnt de zon

Zoals we nu al wel zien, trekt de zon zeker niet weg. Met de zomerse temperaturen van september kunnen we wel stellen dat de zomer zeker niet voorbij is. De zon schijnt de eerste weken van september fel met hoge temperaturen, wie had dat na zo’n zomer met slecht weer nog verwacht. Nu is het natuurlijk belangrijk om ook in de nazomer en in het najaar de zonnebrillen trends najaar 2023 te volgen. In deze blog vertel ik jou hoe je precies inspeelt op je mooie nazomer maanden en de trends die passen bij jouw style. Lees in deze blog dus precies wat je moet weten als je zoekt naar je nieuwe merkzonnebril!

Herfst trends 2023

Om te beginnen, kijken we naar de herfst trends van 2023. Hier kun je al snel zien dat er weer een trends is rondom de gekleurde glazen. De glazen zijn in warme tinten, zodat het mooi aansluit op het seizoen. Deze zonnebrillen zou de bijvoorbeeld kunnen scoren bij het merk Fendi. 

Fendi FF 0196/S K9WPU

Deze zonnebril heeft gekleurde glazen en valt mooi op. De kleuren van het monteur zijn aansluitend op de andere kleuren en de zonnebril is ook echt “zon Proof”. 

Je vindt deze zonnebril bij de Fendi collectie op de website, maar wees er snel bij. OP = OP. 

Fendi zonnebril

Chopard SCHF10S 08FC

Deze zonnebril sluit ook perfect aan bij de wens rondom de Zonnebrillen trends najaar 2023. De bril heeft een stevig monteur en is ook tijdloos. De zonnebril heeft gekleurde glazen, die dus helemaal hot zijn! Deze zonnebril is een echte klassieker, maar nu ook een in special jasje door de kleuren. 

Chopard zonnebril

Winter trends 2023 

De winter van 2023 gaat zorgen voor een nieuwe frisse bries in de trends. We verwachten dat deze winter gaat zorgen voor klassiekers, maar ook voor nieuwe brillen trends. De Zonnebrillen trends najaar 2023 zijn nu dan ook gebaseerd op de nieuwe ontwikkelingen in de mode industrie. We zien steeds meer sportieve brillen in de mode komen. De “Snelle” brillen maken een heuse comeback! Ook de zonnebrillen met steentjes zijn een opkomende trend, je zult steeds vaker gedecoreerde zonnebrillen zien. 

Daarnaast zien we ook een stijging in de trend rondom ronde glazen. Zo zien we dat er veel nieuwe modellen zijn die deze trend oppakken. We zien steeds meer bekende mensen rondlopen met de nieuwe ronde zonnebrillen. Hieronder vertellen wij meer over voorbeelden!

Carrera 2028T/S PEF/QT 

Deze zonnebril heeft ronde glazen. Daarbij heeft de bril ook UV bescherming. Deze bril voldoet zeker aan de klasse die je kan verwachten van deze tijd. Je ziet steeds meer influencers met deze soort zonnebril rondlopen, zo ook van andere merken natuurlijk, maar de Carrera zonnebrillen zijn daardoor ook zeker een must-have! 

Carrera zonnebril

Jimmy Choo LIZZY/S 2M2K1

Deze zonnebril is perfect voor de koudere maanden. Ook in de winter zal de zon fel schijnen, dus is het belangrijk dat je een goede bril hebt. Deze zwarte bril met steentjes zal je perfect passen voor het najaar. 

Jimmy Choo zonnebril
Waarom jij een najaar trend zonnebril moet kopen bij
brilletjes.nl

De tijdloze zonnebrillen van brilletjes.nl zijn altijd steady en gaan lang mee. Op brilletjes.nl vind je de beste prijs voor de meest luxe merken die je je kan inbeelden. Zo hanteren wij 80% korting op Carrera zonnebrillen, Gucci zonnebrillen en Jimmy Choo zonnebrillen.

Hiermee komen we aan het einde van deze blog over de Zonnebrillen trends najaar 2023. Mocht jij nou nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij graag jouw feedback! We wensen je daarbij veel succes met het vinden van een goede zonnebril en hopen dat je bij ons op de website zal slagen!

18 september 2023