SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

In de zomer heb je natuurlijk honderden festivals. Je kunt hier natuurlijk niet heengaan zonder een zonnebril. In de zomer kan het handig zijn om een goede zonnebril mee te nemen en in deze blog vertel ik jou wat je moet weten als je een zonnebril kiest voor een festival. Daarnaast vertel ik je ook welke festival zonnebril trends er in 2023 zijn.

Waar moet je opletten

Als je een merkzonnebril wil gebruiken tijdens een festival, dan heb ik voor jou een aantal tips die er voor zorgen dat je de zonnebril vaker kunt gebruiken dan een keer. Waar ik vooral op let bij het kopen van een festival zonnebril is de kwaliteit. Je bent toch in de weer bij zo’n festival dus ik zou adviseren om stevige bril te nemen. Ook als de bril een meer zou vallen, dan wil je niet dat die van narigheid direct verbogen, gebroken of stuk is.

Wat moet je niet doen

Daarbij wil je ook geen zonnebril met slechte pootjes. Als je die op een gegeven moment op je hoofd zet, omdat je even de geen zon hebt of voor vat voor reden dan ook, dan wil je geen pootjes die vast zitten tussen je haren of pijn doen op je neus. Ik adviseer je om goed te kijken naar een zonnebril zonder losse pootjes of met hele goede pootjes. Lees hiervoor even de beschrijving of review van de zonnebrillen.

Je kunt natuurlijk ook een tijdelijke trend zonnebril nemen zoals een vlinder bril.

Ze zien er leuk uit maar ze zijn zo kwijt of kapot. Daarnaast zijn ze ook trendgevoelig en is er een grote kans dat de zonnebril over een maand niet meer hip is. Dan heb je die bril gekocht voor niks. 

Wat zijn de festival zonnebrillen trends van 2023

Deze zomer zien we verschillende trends rondom de zonnebrillen. Zo waren de trends eerder meer save en worden de zonnebrillen nu steeds uitbundiger. Gekleurde glazen zijn bijvoorbeeld helemaal hip en het materiaal licht metaal is nu helemaal in. Ik heb voor jou een aantal zonnebrillen uitgelicht die mooi aansluiten bij de trends en goede kwaliteit hebben. Lees hieronder meer over verschillende brillen. 

Gucci Zonnebrillen 

Gucci GG0957S 002 

Als je een stevige en klassieke merkzonnebril wil gebruiken voor een festival, dan zit je met Gucci altijd goed. Dit merk is tijdloos en zit heel stevig. Je hebt nooit last van kleine pootjes en als je hem eens laat vallen, dan kan dat gebeuren. Daarnaast krijg je bij deze bril een stevige case mee. 

Christian Dior Zonnebrillen 

Dior Revoluti 

Deze zonnebril voldoet zeker aan de wensen voor een leuke festivalbril. De bril is heel licht en gemaakt van een speciaal materiaal: Licht metaal. Je zult de zonnebril bijna niet opmerken en de zonnebril is een zeker opvallende verschijning. 

Fendi zonnebrillen

Fendi FF 0357/G/S 40G3X 

De Fendi zonnebrillen zijn vaak een goede keuze voor festivals. Ze zijn stevig en vallen op. De zonnebril trends van 2023 sluiten goed aan bij deze ontwerpen door de leuke kleuren en unieke vormen. Je kunt deze zonnebrillen momenteel extra voordelig vinden bij onze overzicht “Fendi zonnebrillen” 

 

07 september 2023