SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

Designer zonnebrillen voor de allerbeste prijs!

Na jarenlange ervaring met de verkoop van designer zonnebrillen hebben wij begin 2022 Brilletjes.nl opgericht. Doordat wij reeds actief waren op de B2B markt, konden wij groot inkopen en waren wij ervan overtuigd zeer goede prijzen te kunnen bieden.

Door ons grote assortiment wat bestaat uit meer dan 75 merken, willen wij voor iedereen een zonnebril voor de beste prijs kunnen aanbieden. Wij doen er alles aan om onze prijzen zo laag mogelijk te houden en zo transparant mogelijk te werken. Zo vergelijken wij onze prijzen uitsluitend met de officiële adviesprijzen van de fabrikanten. Onze kortingen kunnen oplopen tot wel 80%

Vanuit ons magazijn in Utrecht verzenden wij al onze bestellingen. Hierbij is de verzending altijd reeds bij de prijs inbegrepen, ongeacht de grootte van de bestelling. Momenteel verzenden wij uitsluitend binnen Nederland en België, echter zal dit spoedig uitgebreid worden naar andere Europese landen.

Naast onze scherpe prijzen willen wij ook goede service bieden. Doordeweeks zijn wij zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en zullen wij spoedig reageren. Om de klanttevredenheid te meten zijn wij aangesloten bij Trustpilot, hier scoren 4,7/5 sterren! Iets waar wij zeer trots op zijn.