SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

Wij vertellen jou als eerste wat de trends op het gebied van heren zonnebrillen in 2024 zijn. brilletjes.nl is een expert in het verkopen van zonnebrillen en heeft al jaren ervaring. Wij zien elk jaar vroegtijdig de trends voor het volgende jaar al opkomen. Deze zomer zien we dus al wat er waarschijnlijk het volgende jaar meer gedragen gaat worden. Wij vertellen je graag wat wij zien en waar jij op moet letten bij het kopen van een nieuwe bril, zodat je voorbereid bent op de zomer van 2024 en misschien nog wel langer. Lees in deze blog dus meer over jouw nieuwe zonnebril.

 

Waarom moet je nu alvast een heren zonnebril kopen?

Als je als een van de eerste alvast een zonnebril koopt voor de zomer van 2024, dan kun je niet alleen voorlopen op anderen, maar dan heb je ook een betere prijs. De prijs die nu gehanteerd wordt, is een stuk lager dan de zonnebrillen prijzen volgend jaar. De prijs gaat dus omhoog, maar de modellen veranderen niet of bijna niet. Daarom is het verstandig om nu al een zonnebril te kopen en niet te wachten tot de nieuwe collecties of de nieuwe prijzen. Daarbij moeten we wel zeggen, dat wij bij brilletjes.nl altijd outlet brillen hebben, maar zijn dit ook de trends? Dat lees je hier.  

 

Opvallende monturen

Dit jaar verwachten wij dat opvallende monturen een groot aandeel zou hebben in de trends rondom heren zonnebrillen in 2024. Deze brillen zoals de Chopard SCHF22 568P zijn uniek en vallen echt op. Deze bril lijkt ook een beetje vintage, waardoor je een duurdere uitstraling creëert. Deze zonnebrillen vind je bij de Chopard zonnebrillen.

Opvallende monturen

 

Ronde glazen

Dit jaar verwachten wij ook een grote piek in de verkoop van ronde glazen. Deze glazen zijn opvallend en worden steeds vaker gezien bij influencers. Grote merken komen steeds vaker met ronde glazen en de consument gaat er goed op. De brillen zijn bij verschillende merken te vinden en ze blijven nog wel een tijdje vindbaar. Mocht je een trend zoeken die nog een aantal jaar mee gaat, dan zijn ronde glazen iets voor jou!

 

 

Donkere glazen

Donkere glazen waren in 2023 ook een hit en deze hit zal nog wel even een tijde aanhouden. Deze brillen zijn steady en verraden je blik niet. Je kunt de brillen altijd gebruiken en ze beschermen je ogen tegen de felle zon, die we de laatste tijd steeds vaker zien. De geblindeerde glazen zoals bij Levi's LV 5001/S J5G/IR zijn erg donker en passen mooi bij het montuur. De combinatie van goud en zwart zorgt voor een klassieke look waarmee jij in 2024 de bom bent.

Donkere glazen

 

Grote brillen

Grote brillen zijn ook zeker een heren zonnebrillen  trends 2024 vernoeming waardig. Deze zonnebrillen zie je steeds vaker bij bekende mensen zoals Gerard Joling en bijvoorbeeld bij acteur Leo van goede tijden slechte tijden. De grote brillen staan niet alleen stoer, ze zijn ook erg stabiel. Je ziet vaak dat zonnebrillen los zitten of veel wiebelen, dat is met een grote bril minder. De grote poten zorgen voor een stabiele hou vast op je neus en bij je oren. De Porsche Design P8671 D is een mooi voorbeeld van een grote en stevige zonnebril.

 

Grote brillen

Waarom jij een heren zonnebril moet kopen bij brilletjes.nl

 

De tijdloze zonnebrillen van brilletjes.nl zijn altijd steady en gaan lang mee. Op brilletjes.nl vind je de beste prijs voor de meest luxe merken die je je kan inbeelden. Zo hanteren wij 80% korting op Carrera zonnebrillen, Gucci zonnebrillen en Jimmy Choo zonnebrillen.

Hiermee komen we aan het einde van deze blog over de heren Zonnebrillen trends 2024. Mocht jij nou nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij graag jouw feedback! We wensen je daarbij veel succes met het vinden van een goede zonnebril en hopen dat je bij ons op de website zal slagen!

03 oktober 2023