SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

TIJDELIJK 20% EXTRA KORTING OP JE 2E ZONNEBRIL!

Er zijn verschillende redenen waarom je een zonnebril moet dragen. Zonnebrillen zijn goed voor je ogen en staan daarnaast natuurlijk geweldig leuk. In deze blog vertel ik je meerdere redenen waarom je een zonnebril moet dragen. Mocht je achteraf nog vragen hebben, stel deze dan gerust, dan geven wij je een eerlijk advies voor jouw vraag en of situatie.

De 5 redenen waarom je een zonnebril moet dragen

  1. Om je ogen te beschermen tegen UV licht.
  2. Je kunt met een bril beter zien in de laagstaande zon
  3. Met een zonnebril kun je je uitdrukking verbergen in belangrijke situaties 
  4. Je kunt een zonnebril ook zeker zien als een must have accessoires
  5. Een zonnebril bij je hebben komt altijd van pas
  1. Om je ogen te beschermen tegen UV licht

Tegenwoordig kun je wel stellen dat het UV licht een groot deel van de dag er sterk is. Het UV licht is ook in Nederland een groot deel van de dag fel en je ontkomt er niet aan. Ook op de laptop of op beeldschermen van tegenwoordig is het licht een bron van schade voor o.a.  je ogen. Je kunt hier iets aan doen. Als je een zonnebril hebt met UV bescherming, dan kun je ervoor zorgen dat je oog kwaliteit niet achteruit gaat. Dit is dan ook een goede reden om een zonnebril aan te schaffen die beschermt voor UV licht. 

  1. Je kunt met een bril beter zien in de laagstaande zon

Als je in de auto zit, dan ken je dit gevoel vast wel. De zon staat laag, de weg is vol met auto’s en jij ziet niet meer waar je bent. Het is dan natuurlijk wel fijn om een zonnebril in de auto te hebben liggen. Deze brillen kun je verstoppen in handige vakjes in je auto en zo heb je er altijd een bij de hand. Bij de zonnebrillen van brilletjes.nl krijg je ook altijd een koker, zo beschadig je de glazen niet en hou je altijd een scherp zicht op de weg, veilig thuis komen in namelijk wel belangrijk.

  1. Met een zonnebril kun je je uitdrukking verbergen in belangrijke situaties 

Als van spelletjes spelen houdt of in de zakenwereld zit, weet je hoe belangrijk het kan zijn om je blik en emotie te verstoppen. Dit kan je soms niet altijd goed verbergen in je ogen, hierdoor kun je jouw plannen of geheimen snel prijs geven. Als je een zonnebril op hebt, kun je je emoties beter verbergen en hou jij je geheimen voor jezelf. Ze zeggen tenslotte niets voor niets dat je ogen de spiegel van je ziel zijn. 😉 

  1. Je kunt een zonnebril ook zeker zien als een must have accessoires

Een zonnebril zie je natuurlijk altijd voorbij komen als het mooi weer is. Zelf vind ik het belangrijk om er altijd een bij me te hebben, maar niet alleen voor de functie. Het dragen van een zonnebril is eigenlijk ook een accessoires voor in je haar. Neem als voorbeeld een zonnebril van Gucci. Door  de mooie accenten en gouden kleur zie je direct dat het om een echte Gucci Zonnebril gaat. Je draagt de bril dan ook in je haar, het lijkt dan op een haarband. Zelf vind ik dit een mooie toevoeging aan de look.

  1. Een zonnebril bij je hebben komt altijd van pas

Zoals ik al eerder zei, is een zonnebril altijd handig. Zo is een bril handig voor plotselinge zon. Als de zon ineens hard schijnt dan is een zonnebril altijd fijn. Als je geen zonnebril hebt, dan heb je met een heldere lucht en met zonnig weer wel echt een probleem. Om een zonnebril in huis te nemen is dus altijd een aanrader, vooral met een koker, zodat die mooi blijft en je hem altijd kan gebruiken.

Conclusie

Door deze 5 redenen waarom je een zonnebril moet dragen, weet je hopelijk meer wat het nut van een zonnebril voor jou kan zijn. Een zonnebril zorgt dus niet alleen maar voor een goede uitstraling en dient niet alleen als must have accessoire, maar helpt ook mee aan jouw veiligheid op de weg en voor je omgeving. Daarnaast kijk je minder boos als je in de zon kijkt, dus dat is natuurlijk een fijn plus punt. 

13 oktober 2023