SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

We zijn nog maar enkele maanden verwijderd van 2024. Soms moet je er niet aan denken, maar het is toch echt zo. Nu vraag jij je zeker af wat de modetrends zijn voor (merk) zonnebrillen in het jaar 2024. In deze blog vertel ik jou wat wij verwachten dat de merkzonnebril trends van 2024 zijn voor brillen. Mocht je achteraf nog vragen hebben, stel deze dan gerust, dan geven wij je een eerlijk advies voor jouw vraag en of situatie.

De merken van zonnebrillen in 2024

1. Gucci Zonnebrillen
2. Christian Dior Zonnebrillen
3. Carrera Zonnebrillen
4. Isabel Marant zonnebrillen
5. Chopard
  1. Gucci Zonnebrillen

De Gucci Zonnebrillen zijn herkenbaar aan het vaak zwarte design met gouden details. Het merk staat eigenlijk altijd aan de zijkant van de bril op de poten en is soms groot aanwezig. De brillen van Gucci veranderen niet vaak van vorm of uitstraling, maar vernieuwde modellen vind je altijd wel terug. De Gucci brillen die je aanschaft daarentegen gaan niet snel uit de mode en blijven langere tijd goed. Om deze reden adviseer ik je ook om een Gucci Zonnebril uit de outlet te halen zoals bij brilletjes.nl, zodat je zeker weet dat je voor een goede prijs een all time favoriet bemachtigd. 🕶️

2. Christian Dior Zonnebrillen

Deze zonnebrillen zijn sinds een aantal jaar niet meer weg te denken bij de collecties. De Christian Dior zonnebrillen hebben de markt veroverd en ze komen vaak met nieuwe modellen. Zo denken wij dat de trend voor Christian Dior weer te maken heeft met de logo’s aan de zijkanten met strepen. Deze snelle brillen waren voorheen ook echt hot voor festivals. Deze zonnebrillen vind je ook bij ons in de outlet, maar je kunt beter even wachten op de nieuwe release van de nieuwe lijn. Dan kun je deze brillen vergelijken met iets oudere modellen, zodat je zo goedkoop mogelijk mee kunt doen met de trends, kleine verschillen vallen namelijk niet op bij zonnebrillen. 

3. Carrera Zonnebrillen

De Carrera Zonnebrillen zijn in het jaar 2024 niet meer weg te denken. De brillen zijn niet meer weg te denken, omdat je er steeds meer bekenden mensen mee ziet lopen. Dit is vaak een voorteken van een nieuwe trend. De brillen zijn op meerdere manieren nieuw, niet alleen het ontwerp, maar ook de kleuren zijn modern. Dit merk is vanuit Europa een mooie bijkomst in de zonnebrillen wereld. Je vindt de Carrera Zonnebrillen nu met een goede prijs op de Carrera pagina. 

4. Isabel Marant zonnebrillen

Deze zonnebrillen zag je ook al vaak in 2023. De zonnebrillen kun je vaak tegenkomen op straat en herkennen aan de vaak zwarte monturen. Aan de poten van de zonnebril zie je een goud of zilver logo, dit logo kan bijvoorbeeld een IM zijn, of het logo van Isabel Marant zelf. Deze brillen verwachten wij weer te zien in 2024, omdat er ook veel vraag naar de brillen is. Ze zijn vaak uitverkocht en ze blijven hierdoor exclusief. 

5. Chopard

De Zonnebrillen van het merk Chopard vind je overal in de wereld. De zonnebrillen zijn natuurlijk vaak exclusiever dan eerder genoemde merken, maar hier hangt dan ook vaak een hoger prijskaartje aan. Chopard zonnebrillen vind je ook dit jaar in de merkzonnebril trends van 2024, omdat dit merk tijdloos is, steeds vernieuwde ideeën en monturen uitbrengen. Ze blijven niet hangen bij een zelfde model, maar zorgen voor nieuwe trend, keer op keer. 

Conclusie

De conclusie van De merkzonnebril trends van 2024 is dat als je voor save en tijdloos wil gaan, je het beste voor Gucci of Carrera kunt gaan. Deze zonnebrillen zijn niet alleen tijdloos, ze zijn ook wat goedkoper dan de meeste zonnebril merken van deze trends 2024 lijst. Als je voor een vernieuwd model wil gaan, dan raad ik je aan om Chopard te gaan. Dit merk is exclusief en vernieuwend. Je herkent dit merk zonnebril vaak in de menigte en daarnaast is de presentatie van dit product ook geweldig. 
27 oktober 2023