Waar let je op bij het kopen van een zonnebril als je online zoekt? Ik ga je vandaag 4 tips vertellen voor online zonnebrillen kopen als je een klein hoofd hebt. Wij krijgen vaak vragen over het passen van zonnebrillen en of mensen met een klein hoofd veel brillen passen. Dit is natuurlijk een goede vraag en de vraag is heel terecht. Mocht je overigens nog een keer ergens twijfelen over de maat, stuur dan een berichtje en wij beantwoorden deze zo snel mogelijk. 

De tips voor online zonnebrillen kopen als je een klein hoofd hebt:

Tip 1: Google het serienummer van de zonnebril

Tip 2: Ga een keer voor ronde glazen!

Tip 3: Filteren

Tip 4: Passen, passen & passen!

Tip 1: Google het serienummer van de zonnebril

Omdat wij helaas niet over alle foto’s beschikken, kun je altijd kijken of je een foto kunt vinden van de zonnebril die jij op het oog hebt. Als je het serienummer van de bril noteert en deze invoert op google, dan kun je bij afbeeldingen kijken naar persoonlijke foto’s in plaats van de productfoto’s. Zo kun je in vergelijking het beste checken of de bril groot of klein lijkt. 

Tip 2: Ga een keer voor ronde glazen!

Als je een wat kleiner hoofd hebt, weet je waarschijnlijk wel dat je een keer wat anders kunt proberen. Wij zien vooral dat ronde glazen sneller passen bij mensen. Met een kleiner hoofd passen ronde glazen vaak sneller bij je gezicht. Als je dus kijkt naar de ronde glazen, dan zou dit een betere match kunnen zijn! Vierkante glazen of grote glazen vormen zich vaak niet mooi rondom een gezicht dat kleiner is. Daarnaast is het een feit dat ronde glazen vaak kleiner zijn dan bijvoorbeeld vierkante glazen, kijk maar eens naar Christian Dior zonnebrillen. 

Tip 3: Filteren 

Voor de die zoeken naar een kleinere bril is het misschien handig om een zonnebril te zoeken uit de categorie “Kleinere brillen”. Dit is een filter dat je bij sommige websites kunt gebruiken om een passende bril te selecteren. Dan filtert de website de brillen uit op een bepaalde tag of selectie en dan heb je in een overzicht een duidelijk beeld van alle kleinere brillen op de website. Vind jij dat brilletjes.nl dit ook moet doen? 

Tip 4: Passen, passen & passen!

Zoals je misschien wel gezien hebt, kun je ten alle tijden je zonnebril gratis retourneren. Hierdoor kun je gemakkelijk je zonnebrillen bestellen en vervolgens passen. Ik raad je dan ook echt aan om meerdere modellen te bestellen waarvan jij denkt dat je een de bril gaat passen. Als je bovenstaande tips hebt gelezen, kun je daar natuurlijk al een beetje op sturen. Bestel daarom dus alleen brillen als jij denkt dat ze klein genoeg zijn. 

Conclusie

De conclusie van deze blog over online zonnebrillen kopen als je een klein hoofd hebt, is dat je het beste zelf kunt gaan kijken naar zonnebrillen die rond zijn of als je twijfelt, dat je dan gaat kijken naar het serienummer en deze online opzoekt, zodat je de geschatte grootte kunt bevestigen. Daarnaast kun je dus kijken of je website een filteroptie is en of je daarbij geholpen bent. Mocht je nog steeds twijfelen, dan kun je bij ons in ieder geval de zonnebrillen bestellen en gratis terug sturen als ze niet passen. Ook bij twijfel kun je altijd een formulier invullen of een vraag mailen. Wij beantwoorden je bericht binnen twee dagen met een persoonlijk antwoord. 😊 

05 december 2023