SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

TIJDELIJK 20% EXTRA KORTING OP JE 2E ZONNEBRIL!

Tegenwoordig kun je overal een zonnebril kopen, van het tankstation tot aan de drogisterij je kunt het zo gek niet noemen of ze verkopen er zonnebrillen. De prijskaartjes kunnen enorm verschillen daarom kan het soms erg verwarrend zijn bij het bestellen van een zonnebril. Maar hoe komt dit eigenlijk? Komt het door de kwaliteit van het montuur of betaal je soms voor het merk zonnebril? In dit artikel leggen wij je precies uit waar je het beste op kunt letten tijdens het kopen van een zonnebril.

Kies voor de juiste vorm bril

Een veel voorkomende fout bij het kopen van een zonnebril is dat mensen niet kijken wat voor vorm gezicht ze hebben. Vormen zijn namelijk de sleutel tot een zonnebril die precies voor jou geschikt is. Ook is de vorm van een zonnebril erg belangrijk voor de juiste bescherming van je ogen. Een smalle bril kan namelijk nog veel UV-straling aan de zijkant van de bril doorlaten waardoor de ogen alsnog niet goed beschermt zijn. Een te grote zonnebril kan zwaar zijn en dus te snel afzakken. Belangrijk is dus dat je de juiste soort zonnebril kiest meer hierover kun je lezen in onze andere blogpost: waarom een zonnebril dragen zo belangrijk is.

Kies voor de juiste UV-bescherming

Een goede zonnebril beschermt je ogen voor 100% tegen UV-straling. Bij brilletjes.nl vind u zonnebrillen in 3 verschillende filter categorieën. Deze vind je terug in onderstaande afbeelding.

Gepolariseerde zonnebrillen

 

Zonnebril Filters Brilletjes.nl Zonnebrillen kopen

 

 De filters 1 t/m 3 kunt u in ons assortiment vinden door middel van onze filteroptie op de producten pagina's. U kunt op deze manier zelf gemakkelijk bepalen welke bril u de beste bescherming biedt.

 Gepolariseerde zonnebrillen

Je hebt vast wel eens gehoord over gepolariseerde zonnebrillen, maar wat doen deze nu eigenlijk? Het is heel simpel. De glazen van een gepolariseerde zonnebril hebben een extra filter. Deze filter absorbeert schitteringen van zonlicht. Handig als je bijvoorbeeld rijd over een nat wegdek. Of denk eens aan schitteringen van water. Gepolariseerde zonnebrillen kunt u gemakkelijk bij ons bestellen. U kunt ze vinden met behulp van de filteroptie op een producten pagina.

Gebruikssituatie

Zoals in dit artikel is omschreven zijn er vele keuzeopties als het gaat om zonnebrillen. Houd ook rekening met de situatie waarin je je zonnebril het meeste gaat gebruiken. De zon schijnt namelijk niet alleen wanneer het zomer is. Ga je bijvoorbeeld op wintersportvakantie? Dan raden wij je ook zeker aan om een degelijke zonnebril aan te schaffen hier heb je wel weer andere eisen aan dan bij een zonnebril voor een festival of strandvakantie. Bedenk dus goed voordat je een zonnebril besteld waar je deze precies gaat gebruiken en baseer hier je keuze zonneglazen op.

Waar koop ik een goede zonnebril?

Hier bij brilletjes.nl bent u bij het juiste adres voor jouw nieuwe zonnebril! In ons brede assortiment vindt u altijd een zonnebril die bij jou past en je ogen optimaal beschermt tegen de zon. 

15 augustus 2022