SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

De maten bij Brilletjes.nl

Om de aankoop van een nieuwe zonnebril gemakkelijker te maken, heeft Brilletjes.nl de zonnebrillen onderverdeeld in 3 verschillende maten: S, M en L. Het merendeel van onze collectie zal onder maat M vallen, dit zijn de gemiddelde brillen die bijna voor iedereen geschikt zijn! De brillen met maat S vallen kleiner en de brillen met maat L vallen groter. 

Mocht de bril toch niet helemaal goed zitten, dan kunt u deze bij Brilletjes.nl geheel kosteloos retourneren!

De afmetingen van een zonnebril

Naast de maten die wij aan de zonnebrillen hebben toegekend, worden ook de daadwerkelijke afmetingen van de zonnebrillen weergegeven. Hier kunt u de lensbreedte, neusbrugbreedte, veerlengte en de lenshoogte terugvinden. Al deze maten worden weergegeven in millimeter.

De maat van uw huidige bril

De bovengenoemde afmetingen kunt u gemakkelijk vergelijken met de afmetingen van uw huidige bril. Neem je huidige zonnebril en kijk aan de binnenzijde van de veer of op de brug van de zonnebril. Hier vind je vaak een reeks getallen, zoals "52-18-140". Deze getallen representeren de belangrijkste maten van de zonnebril: de breedte van de lens, de breedte van de neusbrug en de lengte van de veer