SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

Terwijl de winter haar intrede doet, kunnen liefhebbers van winterse avonturen zich verheugen op het plezier dat het seizoen te bieden heeft. Nu de eerste echte sneeuw valt is het belangrijk om een goede zonnebril te hebben. Of je nu van de besneeuwde bergen glijdt, jezelf waagt op een ijsbaan of gewoon geniet van een winterse wandeling, één essentieel accessoire dat niet mag ontbreken, is de juiste zonnebril. Ja, je hebt het goed gelezen - zonnebrillen zijn niet alleen voor zomerse dagen. In dit artikel duiken we dieper in op de wereld van zonnebrillen voor winterse sporten en ontdekken we waarom ze een onmisbare metgezel zijn voor iedereen die de koude buitenlucht omarmt. Van bescherming tegen verblindend sneeuwlicht tot stijlvolle ontwerpen die naadloos passen bij je winterse outfit, laten we de beste keuzes verkennen om jouw winterse avonturen naar een hoger niveau te tillen.

Zonnebrillen voor tijdens het skiën

Zoals iedereen op wintersport wel weet, is het hebben van een zonnebril niet perse handig. Het is natuurlijk handiger om een skibril aan te schaffen die helpt tegen de zon. Zo kunnen verschillende soorten skibrillen kopen met speciale glazen. Er zijn speciale categorie in de sterkte van de brillen. Zo zijn sommige speciaal voor sneeuwstormen en slecht weer en andere weer voor helder weer. We vertellen hier graag meer over in de blog “ Skibril: welke skibril categorie en lens bij welk weer? Skibril: welke skibril categorie en lens bij welk weer?  Voor tijdens het skiën is er eigenlijk niet veel mogelijk behalve het hebben van een skibril of een vast vizier. Deze vind je vaak bij de ski spullen of zit dus al vast aan je helm. Het handige aan deze brillen en vizieren is dat je stevig ziet wat de bedoeling is en er komt weinig wind in je ogen. Voor de snelheidsduivels is dit natuurlijk fijn.  

Sportzonnebrillen

Wat we ook veel zien is de sportieve bril. Deze brillen worden vaak gedragen en hebben verschillende kleuren. Deze brillen zijn zo gevormd dat er ook weinig wind bij je ogen komen en door de verschillende kleuren glazen kun je makkelijk een gepaste zonnebril kiezen die op jouw piste past. Ook voor de felle kleuren van de sneeuw is het gewoon erg belangrijk dat je een bril kiest met een bewuste keuze. 

Apres-ski zonnebrillen

Maar wat er vooral belangrijk is volgens mij is de looks tijdens de Apres-ski! Na het skiën is het natuurlijk belangrijk dat je weer komt shinnen en hiervoor moet je een goede zonnebril hebben. De sneeuw is namelijk nog fel wit en de zon kan erg fel zijn. Daarnaast kun je ook je vermoeide ogen een beetje wegwerken, deze is nu natuurlijk ook niet onbelangrijk. Om je een beeld gegeven van de de trends, vertel ik je graag over een aantal soorten brillen die erg in de mode zijn, ook in de koudere gebieden. 

Gucci zonnebrillen

Deze brillen blijven altijd een goede om mee te nemen. De brillen zijn nou eenmaal perfect voor elke gelegenheid en tijdloos. Ze kunnen tegen een stootje en zijn modieus. Met deze brillen ga jij flaneren op de pistes.

Carrera zonnebrillen

Deze brillen zul je niet overal tegenkomen, maar zijn zeker niet te missen. De brillen zijn tijdloos en niet te duur. Je vindt deze brillen op de pagina” Carrera zonnebrillen”. 

Wij hopen dat je hierdoor meer weet over de trends op de pistes! Mocht je er toch nog niet uitkomen, dan horen we het graag!

06 februari 2024
.announcement-bar-section { position: sticky; top: 0; z-index: 20; } .section-header { position: sticky; top: 37px; width: 100%; z-index: 20; } .shopify-section-header-sticky{ box-shadow:0px 5px 5px rgba(0,0,0,.5); }