SHOP NU, BETAAL LATER MET KLARNA

MERK ZONNEBRILLEN MET DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE!

GRATIS VERZENDING & RETOURNERING

We kennen het allemaal wel, dan heb je zo’n mooie zonnebril en ben je er zuinig op, maar nog steeds gebeuren er dingen, waardoor de zonnebrillen beschadigen. Dit zal altijd een onderdeel zijn van het leven van je zonnebril, maar dit wil je zo lang mogelijk uitstellen. Je betaald waarschijnlijk veel geld voor een merkzonnebril, dus wil je hem graag zo lang mogelijk goed houden. In deze blog vertel ik je 10 tips, hoe je ervoor zorgt dat je zonnebril optimaal goed blijft. Zo heb je er nog meer plezier van en kun je er langer mee shinen.

De 10 tips:

1. Ga er niet mee zwemmen in de zee.

2. Bewaar hem netjes in de koker.

3. Pas op met zonnebrand.

4. Vermeid zand.

5. Schoonmaken: Dit doe je niet met iedere doek!

6. Leg hem niet op de kop neer!

7. Gooi niet met je spullen.

8. Ruim hem altijd op.

9. Leg hem niet op bed.

10. Pas op met Chloren.

1. Ga er niet mee zwemmen in de zee.

Zoals je misschien wel weet, is het niet verstandig om met een zonnebril te zwemmen in de zee. Dit is voor elke bril dan ook slecht doordat er zand in de zee zit en doordat het zout van de zee in de beschermlaag bijt, is het dus nooit aan te raden om te gaan zwemmen in de zee met jouw merkzonnebril. 

 

2. Bewaar hem netjes in de koker.

Als jij je bril in de koker houdt, dan zorg jij ervoor dat je bril langer mee gaat. Niet alleen is de koker speciaal ontworpen om de bril te beschermen, de koker zorgt er ook voor dat als de bril gegooid word, niet beschadigd. Zelfs als je zonnebril eens een keer tussen de auto deur komt, dan kan de koker er voor zorgen dat de bril heel blijft. Vooral de Gucci kokers zijn hiervoor bewezen sterk, ik spreek uit eigen ervaring. 😉

3. Pas op met zonnebrand.

Zonnebrand is natuurlijk onmisbaar met zonnig weer. Nu geldt deze regel ook voor een zonnebril. Echter gaan de twee niet graag samen. Zonnebrand kan ervoor zorgen dat je beschadigingen of verkleuringen op je zonnebril krijgt. Pas daarom op met het gebruik van zonnebrand en zonnebrillen. 

4. Vermijd zand.

Zand, de vijand van de zonnebril. Zand zorgt ervoor dat er snel krassen op je bril kunnen komen. Daarom is het echt beter als je de bril op het strand bewaart in de bijgevoegde koker. Hou het contact met zand zo min mogelijk om krassen op de glazen te voorkomen. Mocht je nou wel zand op je bril hebben, spoel je bril dan af met water en ga er niet op duwen met een doek, hierdoor krijg je zeker krassen!

5. Schoonmaken: Dit doe je niet met iedere doek!

Als we het dan toch hebben over het schoonmaken van een zonnebril nadat er rotzooi op zit, dan wil ik je ook graag vertellen wat voor doek je beter kunt gebruiken. Bij het kopen van een zonnebril bij brilletjes.nl, krijg je vaak al een doekje om de bril schoon te maken, maar als je die niet hebt, kun je het beste speciale brillendoekjes kopen of een suède doek gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de kans op krassen zo klein mogelijk is. 

6. Leg hem niet op de kop neer!

Als je je bril op de kop legt, dus met de glazen naar beneden, vergroot je de kans op krassen enorm. Je kunt hem beter recht leggen, dan raakt het glas ook vaak de oppervlakte ook niet aan. Het beste is trouwens om de bril in de koker te doen trouwens, maar als je die niet hebt, dan is recht leggen de beste optie. 

7. Gooi niet met je spullen.

Als je gooit met de zonnebril, dan kan het makkelijk zijn dat de bril op de grond valt. Ook als je hem op je bed gooit, kan die door het lichte gewicht heel makkelijk omhoog stuiteren en op de grond belanden. Dit zorgt natuurlijk voor krassen of voor breuken. 

8. Ruim hem altijd op.

Als je hem na het thuiskomen direct in de kast legt of hem ergens anders opbergt, dan raak je hem niet kwijt, valt die niet en ligt die veilig. De beste plek is natuurlijk een koker op een vaste plek, maar een suède bak met al je zonnebrillen is natuurlijk helemaal top. 

9. Leg hem niet op bed.

Het zal je gebeuren: Je legt je zonnebril op het bed en je vergeet het. Of je partner, zoon, dochter, broer of zus weet het niet en springt zo op je bril.. 😳 Dan breekt je bril natuurlijk binnen no time in twee stukken. De bril is dan al helemaal verloren! Leg hem daarom nooit op je bed.

10. Pas op met Chloren.

Als je in een zwembad of jacuzzi zit met je bril, dan moet je oppassen voor de chloren in het bad. Deze chloren zorgen voor verkleuren en je bril wordt er niet beter op. Ook de beschermlaag van je bril wordt er niet beter op. 

Conclusie

De conclusie van de blog: 10 Tips: Hoe hou je je merkzonnebril in perfecte conditie is dat je dus altijd je koker mee moet nemen, zodat je de bril altijd kan beschermen tijdens een trip naar het strand of waar dan ook. Het gebruik van de bril kan altijd, maar pas op met chloren, zeewater en zonnebrand!✈️

28 februari 2024
.announcement-bar-section { position: sticky; top: 0; z-index: 20; } .section-header { position: sticky; top: 37px; width: 100%; z-index: 20; } .shopify-section-header-sticky{ box-shadow:0px 5px 5px rgba(0,0,0,.5); }